Δελτίο τύπου της ΕΟΠΕ

    Στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και με σκοπό την αναβάθμιση του θεσμού των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δημιούργησε το Πρόγραμμα «Καθοδήγηση σε νέους προπονητές με προπονητικές εφαρμογές στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων».

    Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι οι έμπειροι προπονητές του αθλήματος να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με νεότερους προπονητές.

    Η ΕΟΠΕ θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει σε νέους προπονητές την ευκαιρία ανάπτυξης των προπονητικών τους ικανοτήτων, ενώ παράλληλα να προσφέρει μια νέα πρόκληση σε έμπειρους προπονητές για να μεταδώσουν την εμπειρία τους.

    Κεντρική ιδέα του προγράμματος είναι για κάθε υποστηριζόμενο Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή που θα αναλαμβάνει τη λειτουργία ενός περιφερειακού κλιμακίου προεθνικών ομάδων αγοριών ή κοριτσιών να υπάρχει ένας υπεύθυνος Ομοσπονδιακός Προπονητής/υποστηρικτής που θα έχει την υπερτοπική λειτουργία. Ο υποστηριζόμενος θα πραγματοποιεί ανοιχτές προπονήσεις ή προπονήσεις κατόπιν ατομικών προσκλήσεων για τα αγόρια και κορίτσια της περιοχής ευθύνης τους σε συνεργασία με την Τοπική Ένωση ή Επιτροπή Πετοσφαίρισης.

    Οι προπονήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος. Ο υποστηρικτής θα έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει τη προπονητική λειτουργία του κάθε τοπικού κλιμακίου προεθνικών ομάδων που θα έχει στην ευθύνη του.

    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 16 μηνών, θα βασίζεται στην επικοινωνία των προπονητών και θα έχει τη συνεχή επίβλεψη και υποστήριξη των Ομοσπονδιακών Προπονητών και του Τμήματος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους αναλυτικούς όρους, τις αρχές και τις παροχές του προγράμματος και να κάνουν αίτηση ΕΔΩ http://ilivesports.info/applicationform/ 

Λήξη Αιτήσεων 19/2/2015

Με εκτίμηση,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Αθήνα

Tηλ. +30 210 680 1993 Fax +30 210 680 1960

Web: www.volleyball.gr  Email: anaptyxiako@volleyball.gr